Arg sint tjur

 I bland  är man bara tjatig o fjantig ..men vad vore livet utan tjat..


rätt simpelt bara lyssna på musik o soffta


 Häromdagen var jag bara så ned stämmd , kom bara helt plötsligt o oanmält
, men sån e ju pms, ...

Denna gången blev jag bara så arg när ingen följde det tanke mönster jag hade förutbestämmt, sån kan man ju inte vara jämt tur , mitt motto är att det är kul med olika sortes människor, då kan man ju inte bli arg om de inte följer min väg helt o hållet , men pms har inga gränser ...grrrr jag e en arrrgsint tjur med röda horn o geväret under armen...

En dag ska jag bli snäll alla dar , men det dröjer..

Så gott med kaffe

satt i solen en stund , hade kaffet med mig o ett helt gäng ballerina kakor , så himmla gott..sen sommnade jag vaknade av att jag snarkade högt , mycket kvinnligt..

Måste baka nån dag e lite trött på köpta kakor men , snart e det semester då ska jag baka, men det finns ju ett bra bageri i närheten såå...jaa men ballerina de e gode de..

Tropisk värme

Tropisk värme kom tillbaks, Känns som jag blivit mörbultad av trötthet ,nu måste det komma riktig sommar .

 Vill ha klänningar igen.. Åh alla mina fina blommor jag fått av mamma dränks ju men jag räddar de undan till taket så de klarar sig nog , men de blir finare om de får ljus o tropisk värme igen , vill ha värme... 

Ska sommaren se ut så här tro ? var det bara detta ?      Vill ha mer

Spindel

Vill ni se nått äckligt ,, den fanns i vår lilla uppblåsbara båt i vår trådgård ...

 

Kan undra vad det är för spindel, rysser lite.

Någon som vet vad det är för spindel vi hade på besök?Imse Vimse Spindel
skulle äta gröt.
Ramla han i mjölken,
Oj vad han blev blöt.
Klättra upp på skeden,
Ruskade sig och sa
 -Jag vill inte ha nån
mera gröt idag.


Sex and the city ...

oj vad det blåser idag...jo då mår nog inte riktigt lika tråkigt som för några dagar sen ,åh nu har jag något roligt att se fram emot . Vi ska nämligen några brudar gå å se  så himmla kul.. Jag drar redan på munnen... Javisst e det dåligt väder åh vad passar inte bättre då än en bio..Får se vem man helst vill kännasig som efter att ha sett filmen..hihi.. Den e så busig, härlig o rätt fram , såg alla repriserna på natten när jag jobbade..kul..
Borde varit perfekt

Allt borde varit perfekt, de jag älskade fanns hos mig o lekar o god mat, Killarna gjorde en fin midsommarstång, tjejerna gjorde traditionell midsommar mat , ni vet sill o potatis,Allt borde varit perfekt,men nej allt var svart. I början försökte jag hålla masken , sen sket jag i det ..vem bryr sig..kallt, vått grått, ingen fick mig att lee.. känslan av att inte vara omtyckt, den är jobbig..vatten till knäna , sakta höjer sig, upp över halsen tar ett djupt andetag, fyller lungorna tittar in i mörkret, i blindo ser jag bara, mörker, var finns alla?

Midsommarn började tidigt o slutade sent, För vissa var det lite för mycket .Jag ville bara hem, men jag hade druckigt några glas så jag vågade ej ta risken...Jag gick o la mig..Kände att något svart svepte över mig, kvar fanns bara något grått, sörjigt , gick ej att skaka av .. Fan vad otäck känsla , jag kännde mig osynlig
När jag öppnade munnen kom bara, nått tråkigt nedstämmande..Tex fan vad dumt att bada när man druckigt.. japp jag var en riktig lyckospridare på stället...

Idag är jag bara sur vill ej hitta på något..Inte konstigt att ingen pratade med mig , när jag bara var sur, nedstämmd.. vem vill prata med en olycklig...En annan midsommar ska jag vara glad, vacker o sprudlande , ställa mig på en stol o sjunga ..sommmaren e kort...

I bland tänker jag ni mina vänner familjen är värd en glad o positiv vän o livskamrat, men om man ej orkar vara glad . Vad gör man då?

Skator som hackar..

Varje natt samma elände, Katten Blixten jamar i högansky . Skatorna hackar stackarn .
Denna katt e ganska tjock o orkar ej ta några fåglar, varför ska de ge sig på han , klart
de har ju små fågelungar i boet o det räcker antagligen att vara katt..
En sak till när ja la mig i går tittade på Svempa låg o småpratade om livet , då plötsligt
mitt framför ögonen hoppar en pytteliten loppa , de kommer alltid in på våren ..
Det är Blixten som har de oxå så nu har jag givit honom loppmedel, fästingmedel o maskmedel...

för han äter en nästan ur huset. Flera gånger o på natten måste han ju tröstäta när skatorna hackar
och mobbar Blixten, stackars katt, låt han vara..

.  
     Rör inte min kompis.!

I morgon ska jag jobba från 7 -21.. nästan citys öppentider ju..då är jag nog trött när jag kommer hem..hoppas man åtminstone får nått gott att äta på jobbet..ler.

KRAMAR

DÄÄÄOOOooo...

Massa regn idag, kan passa bra ..Har slängt massa skräp o rensat ut lite gammla jackor som hade gjort sitt , måste slänga om man ska kunna köpa nytt ju, man måste få plats, idag blev ingen  shopping men kanske i morgon fm , måste ändå in å handla lite mat , kyskåpet ropar däääoooo...

He he när jag var liten hade jag en hund som hette Tjabo, den kom rusande när , en låt som spelades i vår sterio hemma sjöng DÄO dääääÄooo , då satte vi ljudet till först vänster sen höger högtalare , Tjabo sprang som en tok för att göra sterio högtalaren till lags , den ropade ju Tjabo Tjjjaaabooo, he he rätt kul med en hund, det var en blandrashund mellan border colli o björnhund,, jätte mysig hund. Tjabo blev 17 år.

Igår var vi hos Magnus o Ida, herregud va gott det var att sätta sig o bara njuta av  vin, drinkar o gott grillat...Tack för en under bar kväll, om än lite för mycket knott o kyla...men sommaren kommmer..åh då är den här för att stanna.De små barnen sov , det gjorde inte vi..

Tavlan " Flickan"

 
Ett barn ska inte höras , bara vara, så var det förr...

Denna vackra bild hittade min pappa bland massa bråtte uppe på vinden när han var liten pojke, i det gammla huset han bodde i, ett litet ryttartorp är pappa uppvuxen i o en massa människor har bott där innan han så ni kan tänka er att det lever i det huset, massa minnen o öden, bilden är tagen 18 79 .. Farfar hittade en åldrad ram som han satte runt tavlan..Nu har jag har ärvt "Flickan" den av min farmor..( mamma sa alltid att flickan det är jag ,jag stor storögd, liten förvånad o bara gapade, har jag funnits i en annan tid..?
Jag ryser...


Mus eller man ?

Mus eller man ???

En jädra massa snygga fotbollsspelare och vi var bäst o vannn, häftigt, ja skulle man vara groupies så borde man väll vara det där ...hihi..

Sommmarlov ..så härligt ...eller
Sena kvällar ..
Inga rutiner
sova sällan
massa ungar överallt
mat hela tiden
svettigt

men visst e det skönt ändå, nån stans , långt där inne minns man , spänningen att komma upp på morgonen, tassa ut barfota peta lite på en myra som illat sig bort från stacken , höra koltrasten sjunga  gå lite i morgondaggen o så dags för sommmarlovsmorgon ,
minns låten..

Tänk om allt som händer tecknas ner i hjärtats bo gick att läsa som en saga då skulle du förstå , ja jag ser att du leer , ler åt barnet som ännu inom dig , ja den sagan kan vara sannare än du tror..mm sommarlov..

Flickan

Dagen efter , en trevlig kväll... På kalaset började vi med en tipspromenad om Anna , vi kunde ganska mycket om henne o ganska lite med visade det sig, kul grej.. Vi skulle leta upp en partner vi ej kände så väl, jag tog en som jag hela tipsrundan trodde hette Kaj , men det visade sig vara en Erik...ujujuj bortgjord igen, ursäkta mig sa han när jag lämnade in tipslappen o skrev våra namn Annika o Kaj, en litren ändring bara sa han , Det ska vara Erik, ha ha jaja sen berättade han att jhan gjorde en fuling o sa ah kan du skriva våra namn han hade nämligen glömt mitt  namn med ..Inte konstigt hur många namn finns det egentligen?

Idag har familljen varit i Roasjö o badat lite o jag har jobbat med massage litegrann, sen bjöd mor o far oss på kyckling o klyftpotatis med sommargrönsaker o frukt, gott var det som alltid att äta ute o det är nått visst med Roasjö..vackert , det är förnamnet..

Mimmi o Frida var oxå här , roligt hon hade med sig min tavla jag lämnat in på inramning, den blev jättefin.hade saknat den , så jag blev glad när jag fick den,, Jag ska en dag sätta in ett kort på den  här så ni får se den ..det stå 1789 på den,, Den är en flicka som sitter med en vacker rosa blek klänning stilla , dyster o blicken full av , varför ?.. Den är guddomligt rörande , men man har ingen anning om varför den berör som den gör . Flickan ser ej levande ut men ändå levande som om hon fortfarande fanns , men borde vara på andra sidan ,men ej hittat dit..som en äldre föregången tid..

RSS 2.0