Skyddad av änglar

Tänk det kändes som igår att träffa min barndomskompis Lotta . Det e så jäkla kul helt enkelt jag blir alltid full i skratt när hon är närvarande har alltid blivit det . Jag pratar fort jätte pladrigt o ett roat leende finns bakom Lottas ögon av det. Lotta själv pratar lugnt o sansat men vi har massa gemensamt ,Vi pratar om samma saker men dock bara olika fort , det gör mig road, båda har vi i många år jobbat inom vården o därigenom varit med om mycket som är tänkvärt o ibland stärkande .

Lotta fick reda på att jag hade bröst cancer o skickade ett brev till mig  o ett underbart smycke där det stod Lever i tillit, skyddad av änglar. Hon skickade även ett underbart kort där det stod Livets hemlighet - allt kommer att bli bra. Lotta minns o berättar för mig i brevet att en dag när Linus var liten, detta var en episod som jag hade berättad för henne. Linus är ca fem månader o kryper mot trappan. , Jag känner att något hemskt kommer hända honom vänder mig om men för sent han ramlar ner för trappan när jag väll är framme vid trappan ser jag honom falla , men då i otroligt långsam fart genom luften singlar han ner som om änglar tog honom under magen om den lilla kroppen o Linus landade helt oskadd o slog sig knappt alls.  Lotta skriver att nu e det du som måste låta änglarna bära o vägleda dig.
                                                    Gör plats för änglar                               


Lotta gjorde även healing på mig o jag ska säga att det kändes som jag flög en bit ovanför sängen ca några cm, Först kände jag värme över pannan sedan ut stickande hetta över öronen. sedan kände jag i bröstet om såret lite smärta dunkande över vänstra bröstet , ganska lång tid o sedan avtagande o smygande smög det onda bort , magen lät iderligen, mina fingrar darrade lätt.. När Lotta var färdig sa  hon att mitt hjärta var av guld att det satt inlåst men var starkt.
Jag kände mig glad efteråt o full i skratt. allt kändes lugnt o fint.

Såromläggning


Vaknade kände för att skrubba bort allt skin som torrt är på min armar efter allt badande i saltvatten. Duschade visst lite för häftigt så min kompis som är sjuksköterska fick komma o plåstra om nytt, perfekt gjort .  Jag vill fortfarande inte kolla men hon sa det var jättefint. Nästa gång då ska jag kolla nån gång måste man ju.


shoppa

Träffade Ida  i stan vi gick först till Orion tog varsin macka o kaffe med massa mjölk i som vi båda har. Sedan gick vi o shoppa , hittade en kläning som gick precis lagom ovanför operationsplåstret, lite svårt nu med kläder , men som tur e gillar jag att shoppa vi handlade några timmar , men gud så trött jag e nu, måste ligga här o vila lite.

VERO MODA Tenna s/s short dress ocean blueMed ett  brett lack skjärp så blir det hott

Sol

Ja träningen går väll så där , men idag ska jag ta tag i det lite stel lite ont o fortfarande värk o kyla som övergår till hetta på armen men det går fint.

Idag ska jag ligga på Getterön o sola aldeldest själ o läsa skvallertidningar  medans Svempa o Linus e o kolla r bilar.

kram

Sova bör man

 God morgon 

I dag är vädret inte så jättebra , men man vet ju att vid kusten blåser det bort rätt fort o ändrar sig ,  På tal om blåsa, halvt storm inatt ju, Har knappt sovit en blund , men vad gör det ledig o fri kan ju sova när man vill . Nu vaknade Svempa o han vill jag sk a gå o dricka kaffe med honom nu . Vad hittar man på en dag som denna ??

I kväll är vi bjudna till Anna o Peter en liten liten men söt badstuga nere i Skrea strand.
 Tog ett glas vin igår ett vitt tyckte jag kunde unna mig det till den goa maten vi åt . Halstrad lax med kall sås med äpple o kapris o potatisspett.Bara ett bröst

Har varit på stranden tillsammans med min mamma , dotter o kusinen. Det var en ny upplevelse men det gick ganska bra . Först åkte vi ner till Lindex för att kopa en strandklänning jag kunde ha ovanför min bikini. Jag har lite galghumor tycker jag ser ut som tio år på ena sidan o Betty Boop på andra,
Så jag köpte en bikini där det står Betty Boop på ..
http://www.geocities.com/Hollywood/6773/
Försökte intala mig att ingen tittade på mig men vad fasiken med bandage o allt . Hallo ja ja men vad fasiken inte har jag valt detta bara att våga visa men inte allt.. Kläningen rätt söt ;broder min tyckte dock den såg lite turkig ut med paljetter  och allt.

Vaknade

Vaknade för en stund sedan , går upp till kylskåpet men den ekade tomt mot mig , varför tar mat slut så snabbt?   En halvfull jordgubbsyoggi står där ,så jag tar den ,måste ha nått till medicinen .Lite stel men om  siså där 20 min ska jag göra min gymnastik , sträcka töja. Går ganska bra men armen kändes igår som jag brännt mig , sjukgymnasten sa det kunde bli så nervtrådarna är ju av o ska försöka hitta tillbaka igen. Bränt sig var sämre än kyla , men det går över , man vänjer nog sig.

 kanske skulle åka o handla undrar om jag kan det en arm , men att köra bil vingligt o ej veta om armen lyder, nej det får va
            Ibland      förlikar jag mig med den busiga, egensinniga och modiga lilla älvan Tingeling   . En liten tatuering av henne kanske vore fint på mig.                                                                                 

Liten o vilsen

Lite nojig antarligen , hade antagligen lika ont som vanligt utan värktabletter. Ringde mamma igår satt mitt framför dottern o tårarna trillade på mina kinder gick ej stoppa dem. Jasmin sa gör det så ont , nä jag vet inte sa jag. Svempa skulle bara vara borta över dagen , Linus körde kross i vaberg men han hade fortfarande inte kommit hem kl var halv sju på kvällen .

Jag ringde mamma kan du komma sa jag med gråten i halsen,  javisst jag kommer sa hon tog ca 20 min så stod hon här . Jag var genast bättre o vi tog en kopp te o lite jordgubbstårta som var över sedan arbetskamraterna var här, petade bort lite grädde la lite färska hallon brevid o vips så var den perfekt. Svempa var hemma framåt halv nio, så skönt att få ha sällskap , lite skydd ,lite tröst betyder så mycket. Ibland känner man sig lite liten o vilsen , då e det skönt att ha en famn till hands.

I morgon åker jag nog till Falkenberg bara mamma o Jasmin skönt att komma iväg lite. Nu lyser solen så kortkort får åka med.
Idag har jag tagit en promenad med mimmi, hon hade med sig fina smycken som hon själv hade gjort, som det stod hjärta o själ på, sedan köpte jag till ett armband där det stod lycklig på. Det e så kul med smycken.

Ont i armen, ska det vara så?

Nu har jag jätteont i armen hade tagit fram ett glas rött ,men när jag läste på Dextofen kunde man få hjärtförlamning om man drack alcohol.Så då lät jag bli.
Hoppas bara att det e normalt att det gör så här ont lite svårt att känna när halva armen e bortdommnad , kan undra om det ska vara så?

En dag i taget.

Idag närmare bestämt 8 har jag tagit på mig min jogging dress satte fötterna i ett par härliga joggingskor drog upp armarna o öppnade dörren. Luft en sådan härlig luft det är ute idag regnet hade just fallit o jag kände hur lungorna fylldes av ren stark luft. Jag hämtade en lite trött Anna men hon ställer alltid upp ja visst jag e vaken kommer å möter dig säger hon antagligen sov hon , kan undra varför vi alltid säjer javisst jag e vaken nä då jag sov inte oavsett vad klockan e. .

 Redo för en nystart !!


Hon såg sömndruken ut men vi promenerade ganska raskt , Kändes som jag orkade hur mycket som helst , jag tittade i trädgårdarna , tänkte här bor människor som pysslar o donnar o lever för sina trädgårdar , När vi gått en runda kände jag mig lite smått yr kan hända att jag behövde vila , men motion kan aldrig vara fel.Lagom e bäst , men det e bara i Sverige vi har ordet lagom , häftigt eller hur ?

Ett bröst en tröst

 Sitter i soffan med min katt  som ligger hopkurad jämte mig. Jag har haft vänner här mest hela dagen, gud vad alla bryr sig om mig . JA jag känner mig speciell , jag känner att de tycker om mig , vilken känsla man borde tala om det för alla hur mycket man tycker om någon , för visst e det så tycka om e ett fint ord o det gör man ofta , alltså tycka om

Jag har nu ett bröst , på ena sidan e jag platt ser ut som en tio åring , på andra ja där e jag fortfarnde en kvinna , men du inte sitter kvinnan i brösten , men det e ju de där kvinnliga kurvorna som tilltalar ,men människor har sagt att jag e fin precis som jag är o jag e så glad att ha så många fina runt omkring mig , så fina ord , så vackra ting , så fina blommor , så många kramar,, så mycket omtanke. Tack snälla ni för att ni finns för mig när jag behöver det.

Om tre veckor får jag reda på om cancern har spridit sig utanför mitt bröst , de har goda förhoppningar om att så ej e fallet , nu ska jag inrikta mig i att tro jag e frisk. Jag lever , jag har ett mål o det är att få vara kvar på denna jord för trots allt e denna jord underbar skapad av vad då

Jag tittar på mig i spegeln , ser alvarligt på mig med en lycka av livsglädje , men samtidigt  undrar jag - vad har jag blivit . Inte samma kvinna , bara starkare, klokare o med mer erfarenhet o jag är vacker på insidan . Livet går före allt, nästan allt.     Ett bröst -En tröst.


Cancer, snart ett minne blott

Snart är min operationsdag ska vara där i morgon kl 9 . Jag är andra patient och jag hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer att gå precis som jag tror , bra.

Det kommer att bli ganska mycket ärr men min kropp e redan ganska ärrad av både det ena o andra men vad gör det bara man överlever o det e precis det jag ska denna kirurgen jag fick beslöt att det hela bröstet e bäst att ta , då jag e så ung o har så många år kvar att leva.Jag kan inte hjälpa men ödet tror jag på o den andra kirurgen inte haft semester då hade det blivit en sektor som borttagits o strålning efteråt nu e det cytostatika.. som jag ska ta .
 


Jag kommer bli trött o illa mående av den , man mår visst väldigt dåligt ,jag kanske tappar mitt hår , men då får jag en peruk o jag kommer ha det vackraste hår svallet i viska fors får man en gratis så får man väll passa på . Vad säjs om Joe tempest  80 -talet var väll fräkt eller en sjöjungfru , jo jag vill nog vara en sjö jungfru he he..långt böljande hår.
Bara min kropp svarar på allt o det kommer den. I dag e jag stark

En dag

Vaknade tidigt,, jag mår illa ett illamående som betyder rädd eller nervös, men visst det e en kroppsdel av mig som ska bort tom en håla in kommer det bli. Jag har alltid haft fina bröstmuskler helt utan ansträngning . Jag kan spela på dem precis som en man , ibland känner jag att jag e stor o stark.De kommer ta hela mitt bröst o en del av bröstmusklen med.  Snart ska jag spänna bågen o då ska jag visa alla hur stark jag e.

Mitt vänstra bröst känns som det ej vill vara där längre det pockar i det nästan värker , tror det håller på att växa till sig , men nu e det ju snart dax , borta faller bröstet o kvar e bara jag , inte bara jag snart en frisk kvinna med all kraft till att vara stark . Jag är stark det säjer de , jag e stark jag måste det .

Var inte rädd mina barn mamma kommer att klara detta o jag ska kunna ge er jättekramar ändå.

 En dag e allt inte över , men allt kommer bli bra , det säjer alla.

Fick ett underbart armband av mina arbetskamrater. sånt glädjer
kram alla

Ljuset i mina ögon

Ljuset i mina ögon lyser inte så starkt just nu.
 
Men faan döda cansern det ska jag ,

Jag har fått värre besked varje gång jag varit hos doktorn , må nu det vara stopp där så lovar jag att jag kommer igen o då då e jag stark så jaävla stark...Stöd canser forskning. Köp rosa bandet tänk på era barn , de som ska

driva jorden vidare.

RSS 2.0