En stympning av min rätt till kvinnlighet

Provade en protes på lassarettet , kändes förjävligt om jag ska vara ärlig. Orden inom mig när jag var där var Fy faan här har jag varit många gånger o då hämtat proteser till dem jag jobbat för , ben o armar o dyl, nu var det min tur . Tur inte faan e detta tur var var är min rätt att ha mina bröst kvar , varför se ut så här .

jag vet ska vara tacksam , jag lovar o gud ska veta att jag är tacksam så himla tacksam . Jag lever o vill att det ska fortsätta vara som det är . En dag så e jag hel igen  . En stympning av min rätt , en stympning av min kvinnlighet . Den jävla protesen hänger , dålig bh , men har köpt, beställt en bättre dyrare o antagligen håller den protesen på plats åt mig herregud tar jag ett hopp eller går i rask takt , vad händer , ja då e protesen påväg mot magen. Mötte en tant med två stora hängbröst , ja somliga har mer otur tänkte jag , o tittade på mina ett runt o fint o en  hängde dinglande stolt neråt .

Nej ja visst aldeldest fullt av humor i mig men nej detta är ta mig faan inte kul,

Håll dig varm

Sommaren har gått inom mig känns det som kärlek , jag e utan spridning , visst finns det baksidor som att kroppen en gång producerat sjuka canser celler så har den memmorerat det o har lättare att bilda sådanna igen 30 % högre chans att få canser . På tisdag ska jag in till lasarettet för att prova ut ett bröst på min vänstra sida . Ska bli spännande men känner på mig tyvärr att det blir tungt varmt klibbigt o kasst.

Sommren har gått väldigt fort jag har knappt vant mig vid att sommaren börjat så e den slut.Snart tänder vi ljus kurrar upp oss i soffan håller händerna runt en stor kopp  varmt rykande choklad o en gosig filt om benen. Lyckan att vara fri. Kärlek i ögonen.

Jag har fått råd om att lägga fetvadd vid bröstet för när kylan kommer får jag ont, men måste ändå vardagligt träna upp mig får göra korta saker , klarar nästan att hänga en hel korg med tvätt men då en paus. Är grymt rastlös , vill egentligen jobba nu, men är rädd att skada mig , härom dagen sprack såret upp pyttelite gud vet vad jag gjort men  hm kan töjning som jag måste göra spricka upp , jag tar det försiktigt . De har ju skurit bort en hel del o jag har tunnt skinn med svart blåmärke o såret e en aning rött o varmt men tror ej det e någon fara..

kram


RSS 2.0