Solarie nyttigt

Snart ska jag lägga mig ner i solen,Nyttiga solstrålarna i lagom stora doser. På stranden o charterresan är det omöjligt att veta hur stor dosen är i solariet vet du exakt!

Att solai solarie ska vara förenat med trygghet o välbehag. Passa på att slappna av i solariet , Mellan 13-15 är bästa tiden att sova en stund på.annars kan man kanske ha svårt att sova på kvällen ,men själv tycker jag det är mysigt att ligga där i värmen o drömma mig bort en stund.

Nu när mörkret är över oss ,mår de flesta gott av solariebesök, alla känner sig lite piggare då, D-vitamin är oerhört viktigt för oss o solariet hjälper oss att bilda detta vitamin.

Kram på er nu ska jag sova en stund i solen

Väldigt sen..

i dag vara jag väldigt sen till min massage , självklart var det kallt så rutorna på bilen var igenfrysna o mina stövlar under all kritik inga räfflor kvar så de var otroligt hala så jag halkade på ooooiiii     trappan , brottom för att sätta på bilen så man
 
slipper skrapa rutorna, fort in igen, äta några tuggor mussli , åh vad långsamt det går att tugga på såna korn, brottom svälj , sila tänderna från mussli med jouice, in o borsta tänderna , fort var e mössan , eh skit iden , nu e jag svettig värre , nerför trappan , aaaahh i en himla fart då ramla man igen , ojoj i bilen finns husnyckeln oxå stanna bilen fort ut ur bilen uppför trapppan, ta snabba steg halka nästan igen o så bare åh åk igen..

Varför blir man alltid överaskad av vintern , åh nu måste jag köpa en ny mössa med så typiskt mig att förlägga den , men sen kommer den fram , men då har jag en ny , tror ni jag har många mössor , japp det har jag, älskar mössor , men vill alltid ha en ny, får se vad jag kan finna för sort nu,

 Och vad beror det på att näsan min blir så röd på vintern ?


huvudvärk eller migrän

I morgon jobbar jag bara till 11 , sen e jag ledig , hoppas jag ej har huvudvärk i morgon , måste vara det förbenade ljuset

får la skaffa mig solglasögon eller nått .Har problem med lysrör , det var det på kostkursen jag var på idag , sen om

solen lyser bakom molnen starkt , jadå e det huvudvärk igen , Först kommer huvudvärk , sen kraftigt illamående , bläää...

Huvudvärk eller migrän , skitsamma dåligt mår jag iallafall, 

Nä i morgon e en ny dag: Trysil ,förra året.

Kort o gott

Då var jobbet på gruppboendet avklarat, så himla gott att helgen e gjord , nu är man ledig några helger göööött ... Imorgon ska jag på en kost kurs får se om det kan vara något kul , men e färdig redan 12 så får la gå å dra i stan en stund eller nått, kanske fika hos någon, gå en vinterpromenad , kanske ta en tur till stadsbadet , simma några sträckor , det vore gott , japp så får det bli..
Bada är roligt, nä egentligen tycker jag ej det får se det kanske blir en prommenad , så velig , men , men...nån kanske vill följa med o shoppa eller ja ja ,ska ta nån form av motion iallafall ,vill bli muskligare o fastare o bättre kondis..

Enya

Nya Enya här ,underbart fick den i present , blev otroligt glad för den , jag har lyssnat på o masserat till den gamla skivan

av henne i säkert ett halv år ,lite trött på den , har ju blivit ett antal låtar,  men nu får jag o mina kunder lyssna på o njuta av
ny inspirerande mysfaktor skiva av hög status.. Älskar Enya.

Snart ska vi ut...

Denna helg jobbar jag ...

Snart ska vi ut med mina arbetskamrater, nästa fredag närmare bestämt, kul ...
sååå här kul hade vi sist e det fest så ska det märkas, discokläder , få se vad det kan bli denna gång...kram

Tuff

Tuff å hård , vem e det?

Vem kommer gå från vårat jobb?

Är det jag ?

 Eller du?

Vad mer för jobb finns det lediga platser på?

Finns det en bättre vårdplats (svårt att tro)

- Du har ju åtminstone massagen .

Känslor

Pirra i kroppen lite men inte mycket , lite vår känslor , nä försöker bara lura mig själv..

Jag känner mig lite stressad  , satt i bilen o väntade på att Svempa skulle lämna en lapp till en polare, han tog  sån tid alltid så när man har bråttom, när han äntligen kommit ut igen, gick det en tant förbi min bil, med rollator , herregud varför gå så skta , rena snigeldamen...gå bakom bilen för jössenamn.

Tänk när man själv står där med rollator, snigeldamen kanske tänkte det samma tänk när det var jag som satt bakom ratten ,med rött läppstift o kaxig min, på väg till ett byte ..

Jag minns en gång när jag var riktigt ung blott 17 år , jag var mycket bra kompis till en dam som var 70 år , då var det riktig hög ålder för mig .Vi prata på varje dag nästan . jag förstog henne o hon förstog mig, glömmde hennes ålder .

En dag tittade hon på mig sa , ja du Annika jag känner precis som du, samma innehåll inne i min kropp som din , men skalet på mig börjar synas att jag e lite äldre , men känslorna , pirret o glädjen o humorn , den ,e samma som din.. lusten med .Jösses det var då jag började hata allt vad ålder var , jag bestämmde mig att aldrig vara den som först frågade om hur gammal är du .. Vad spelar det för roll egentligen.en siffra hit eller dit .

Damen fick jag tyvärr bara känna en kort tid , hon dog av ett brustet blodkärl, men jag kommer aldrig glömma henne , hon lärde mig att kompisar kan man ha av alla åldrar o kön. o att ta till vara på andras tankar , inget är fel eller allt är rätt..

 

Varma kroppar

Ja då broder min blev besegrad, pappa var duktig men trykte av spelet när det var två omgångar kvar så , ja alla i det laget tyckte att just de vann största titeln, bowling var kul.. Kickan hade en dotter som tävlat i kickboxning, hon var hur snabb som helst med armarna , där slog ingen henne . Linus såg mest ut som en ettermyra när han försökte slå henne..
Roligt att ha kalas när det blir lyckat , men gud vad varmt det blev med alla ljus, varma kroppar av spelets gång , tror många hade vinnar instinkt igår..

Snart ska jag åka med Jasmin hon ska rida , senare blir det massage närmare Limmared ..kul, kul..en tjejträff med massage, så har de beställt klassisk svensk massage av mig med inriktning på energi
..Kram på er mina kompisar

Annica har en bulle i ugnen som hon själv säger. Annica är så fin hon lyser o ser så lycklig ut , ja man blir glad av att se henne... Underbar, träffas lite för sällan men ganska ofta ändå...igår fick vi till en fika , blev rena damfikan , Lina kom o Ida oxå, mysigt, men nästa gång ska jag baka nått gott oxå, men nu blev det knäckglass ganska gott med, med gott sällskap är allt smakligt...Kram på er mina kompisar. Senare på kvällen kom Anna med ..Ler

Fylla, fyllde år.

I kväll ska vi ha släkten  här vi ska fira, att jag kommer fylla år o svempa har fyllt år o att pappa har haft farsdag... ojojoj men har man tidsbrist så har man , allt på en gång.

Det blir smörgåstårta o mamma har lovat att göra en smarrig marrängtårta . Tänkte vi skulle spela vi spel, ska åka in till stan om en stund köpa en extra kontroll , så vi kan leka lite i kväll...typ bowling..nu ska jag slå brorsan o pappa vill jag med vinna över , he he..

Må bäste vinna...

Skrämmande

Spåkärring , jag mmm det ska jag banne mig bli eller åtminstone healing eller nått annat häftigt ,sånt där  mystik..

Det där okända lockar, men jag kan ju berätta att jag ibland har såkallat lekt med en ring ,, ringen sätter man runt ett hårstrå för den över handleden där pulsen är , när ringen åker vågrätt alternativ lodrätt , Ja då blir det en pojk... Om man får ringen runt ja då blir det en tös... En gång gjorde jag det på en kvinna jag kände bara lite lätt  , lodrätt, vågrätt, ja sa jag o ler visst e det en pojk du kommer få.. Jag är tyst en stund , blir alvarlig.. Tittar upp , säger med en lugn ledsen röst , men barnet blir litet, mycket liten.

Den unga kvinnan skrattar o vifftar bort vad jag sagt.. Jag vet sjäv inte riktigt varför jag sa så ,men ringen visade bara lite ,lite o ganska otydliga , svaga rörelser .. det blev en pojk , men den föddes för tidigt o det gick ej vägen.

Jag slutade spå då , sånt där är skrämmande , jag trodde jag lekte , men ...

 

Hur kunde jag veta?

Det är mörkt  det blåser , vinden tar tag i mitt hår jag är trött så himmla trött, hela tiden,typiskt på hösten att vara så här sjukligt trött borde följt med mamma på solsemester, attans , nästa gång då åker jag...

Hur kan man veta saker ibland fast man inte borde det..

När min son var ca 4 år och full av sånt där härligt bus. Jag stog o diskade o han var ute o lekte, då jag plötsligt släpper diskborsten går raskt fram till honom o säger den där nyckeln du har i fickan var snäll o ta fram den..

Hur kunde jag veta att sonen hade den gamla nyckeln som hörde till en ytterdörr i källaren, Hur kunde jag veta??

En annan gång när vi var på gympa , jag slutar tvärt att göra armhävningar, häver mig i stället upp för att kolla om min plånbok är där , det var den , men sen när resten gick ner i omklädningsrummet hade flera blivit bestulna av sina plånböcker, hur kunde jag veta?
 När Linus är illa ute gjort nån ting knasigt eller är utsatt för något, då känner jag det strax innan eller när det händer , men jag kan aldrig stoppa det o varför ska jag då veta det? Och varför vet jag?


Utkast: Är jag fin ...

 Du är fin både innuti o utanpå , javisst är det så att de där komplimangerna är fruktansvärt upplyftande i allafall..

Alla vill ha komplimanger , tex har man stor potatisnäsa något blånad , så kan man ju om man tycker det är lite sexigt tala om för personen att den har den mest sensuella näsa den någonsen träffat på..

men man måste alltid mena sina komplimanger annars är det bättre att vara tyst, men kanske det finns något hos personen man tycker är positivt, fint eller gott, tala för jösses om det , glöm ej vi människor mår bra av att höra att vi är bra.

Komplimanger öppnar dörrar.jag ska oxå bli bättre på att ge komplimanger , finns så mycket o många människor omkring mig som är hur bra , vackra och underbara, nu ska de få veta det...

Liten djävul

Grön skinn soffa , vill ha en grå i tyg ...är trött på min soffa , kan man inte bara kasta ut den eller, nä mannen i huset vill ha den kvar , så praktiskt med en soffa i skinn säjer han .. Jag vill ha en ny en sådan där modärn divansoffa i mörktgrått, varför kan inte jag få det dumma kar,
sen var det sovrummet gamla fula från 90 talet , nä men dom e ju nästan nya inte ens spikhål i säjer han.. Eller köket då, bastuträ på väggarna , hur snyggt är det från en skala från 0- 10....Jag vill ha nytt har tröttnat ...förnyelse förgyller mitt liv ..

Ja ärligt har tröttnat på det mesta, kan man byta hus med någon bara för en tid kanske vore upplyftande..

En dag när min karl reser bort då kanske jag byter ut både det ena o det andra,, he he,, liten djävul e´ vad jag e´

Jag är en varulv

Varulv , jag tror jag är en varulv... Jag kan ej sova när månen lyser stor o rund , jag är pigg o vill ut i mörkret, spänningen stiger, starka känslor som jag borde inte sova borde ut i mörkret o springa en runda, vad e det för fel..Jag är ju egentligen mörkrädd ooooiiiiiii......

 Förr så hade alla kvinnor mens på samma tidpunkt , nämligen vid fullmåne , det  var innan vi hade exprimerat runt i piller o sånt..

Men gud är  jag en varulv tro, hur kan man undersöka det .. Gud jag är så trött så fruktans värt trött , får lägga mig i kistan o jag ryggar tillbaka av vitlök ..  jag syns Klicka för att se bildinformationknappt inte i spegeln,  eller är det drakUlla jag är..

Men jag älskar svarta smycken såsom kors o liknande så hopp finns det allt...

Jag är känslig mot kaffe, cocacola o te sent oxå...Koffein??  Men månen då varför påverkas man av den ?
Varför är det såå?

Massage

Ska strax in till staden för att massera lite , Massage Harmoni - Annika Björk. Nu massage.. hej hej

Spöken finns dom?

Mörkrädd nej inte såååå, men ibland så hör jag spöken...

En gång när jag jobbade natt på ett gruppboende så framåt tretiden när jag satt i soffan o småhuttrade ,brukade nästan alltid frysa lite den tiden , jag hämtade en filt , men kände mig plötsligt iaktagen av någon, något.

Jag virade in mig i filten lyfte upp benen tätt intill mig, då plötsligt jag blir uppmärksam på en katt ,en liten kattunge, den var grå o lurvig ,med bestämd riktning mot mig kommer den, den ville hoppa upp i mitt knä.Jag stirrade på den då ännu en katt dök upp, Denna katten var troligen kattungens mamma , den morrade åt mig väste o var riktigt otäck, Jag trodde ett tag jag skulle svimma  . En kudde ligger nära mig tar tag i den o vänder mig om, då ser jag en mörk skugga komma mot mig den axilerar i styrka kommer fort mot mig in i mig o ut igen , jag blir iskall av fasa , har aldrig varit så rädd,jag  tittar mot golvet  igen,  båda katterna är borta ... Va faan var det där blodsocker brist, eller vad tusan?

 Läste i en drömtydar bok att drömma om en katt betyde fara, fruktans värt rädd blev jag i alla fall..
Spöken finns dom?

Fest

Den här lördagen började med härlig shopping med Theres ,som kommit tillbaka från Grekland , Köpte kläder till Svempa som visade sig vara ett par för stora jeans , men det e bara att byta , dessa byten hatar byta kläder, men , men.. Sedan åkte jag till Roasö för att lämna barnen, mamma o pappa skulle få sällskap av dem eftersom vi skulle på barnfri fest....

En riktig fest,med vin ,ost, lekar o sång... Svempa var en hejare på att sjunga tillsammans med M-L lät det ju riktigt bra, häftigt med singa star..En av lekarna var jag med på .Vem e största  lipsil? Tänkte , nej nu får jag skala lök för jag viste att dettta skulle handla om annat än verkligheten, men nej det var ett gummiband man skulle få ner snabbast på halsen från näsan. Kan tänka mig man såg knäpp ut med miner o allt, Lite orolig var jag allt att gummibandet jag skulle få ner till halsen från näsan att det satans gummibandet skulle fastna på min uppnäsa , men döm om min förvåning när jag vann över två tjejer..haha kul ju.

Ida o Magnus hade fixat o donnat så himmla bra , nu vet man vem som ska vara fest fixare i framtiden...

Skulle jag skriva nått om några jag tycker är otroligt duktiga så är det nog de här två..de har jätte söta  tre små barn , en busig fin hund o ett välordnat hus.. Alltid ödmjuka,leende o en härlig humor båda två,såna här människor växer inte på träd..Magnus o Ida är människor man trivs att var med, dem ska jag var rädd om.

Så roligt att träffa alla Idas vänner  o systrar, ett gott gäng jag gärna träffar igen...

Söndagspromenad med mamma o Misti , härligt att gå o småprata om ditt o datt... men brrr vad kallt , långkalsonger e nog ett måste nästa gång jag går ut i kylan. får nog köpa mig ett par nya vantar med , stickade tror jag jag vill ha , men skinn e fint till fest så två par får det bli.

Snart ska jag äta älgstek, potatis o kokta grönsaker o en god brun sås till...puss o hej Jättelängesen jag träffade min bror får nog se till att de komme hit, nån dag framöver ..

RSS 2.0