Hur ser jag ut egentligen ?

Nu har Jag klippt mig  bara lite lugg, brukar göra det själv om det bara är luggen som behöver tass om hand , men denna gång gick jag till en hårfrissa och gud nej det blev inte alls som jag tänkt mig , ser bara snäll ut, jag är snäll men vill ju inte se ut som en mes..ibland känner man sig som en mes och ser man då ut som en så är faktum inne , här kommer en mes lyssna ej på henne , nej jag vill synas får köpa lite röd färg. Dessutom kostade det hundra kronor och tog 5 ynka minuter  med betalningen inräknad, he he, näää nu ska jag snart hem och fixa och trixa själv. Hoppas det blir gööörbra eller sååå får jag gå till en riktig proffsfrissörska, bara de göör mig vacker såå är  det värt sina pengar absolut , mycket sitter i håret .Sin attityd tex , det är ju så att det man har innerst det är bara vissa som får vara med mig och dela de känslorna , men det yttersta det är ju så alla som inte känner  en ser på mig ..

Kanske skulle investera sig i en häftig peruk, som stjärnorna har :).
 Jag vill vara mjuk, snäll,trevlig, kaxig och ibland busig..ska det vara så svårt att förstå..Nej fram med saxen så fixar det sig hacka lite här och lite där.hm så här kanske hon tänkte... Det spelar ingen roll hur du ser ut ,när natt blir  till dag har allt tagit slut och ingen kommer att komma ihåg...hmmm hur ser jag ut egentligen..ujujuj.

Trött

Trött så fruktansvärt trött, så vackert väder men ändå är jag så trött , orkar ej hänga tvätten som legat kavar i maskinen alldeldest för länge får tvätta om den , annars luktar den väll surt istället för underbart..Vad ska man göra för att piggna till, Skulle egentligen gå ut i det vackra vädret men orkar inte.

Borde kanske skaffa mig en ko, dem är så himmla coola bara idisslar hela dagarna o är bara så lugna o fina..Ja en ko det borde alla ha, som man kan gosa med och klappa, ta lite mjölk när man känner för det..gå ut och gå med den , prata ut om sina bekymmer med kossan och bara få mjuka fina råmmande till svar, ja en ko skulle alla ha. 
Och varför bry sig om att man är så trött, det hade aldrig en ko gjort , den hade bara fortsatt sin dag oberörd och tänkt idag är jag trött men imorrn ska jag skutta runt i hagen och lukta på blommorna. Kanske sparka med benen o bara glo om någon kommer förbi och tittar på mig när jag dansar runt. Man ska ej bry sig  vad andra tycker bjud med dem så kanske dansar ni ihop känna glädje , trötthet , ledsamhet  och frihet tillsammans. Det är inte farligt med känslor ..Nej det hadde aldrig en ko brytt sig om.. känna så eller känna si,
man måste få lov att vara och känna hur man vill , inget farligt.

Nu kom jag på en kontaktannons en man skrev som jag känner , den går så här ..


" Mullig hingst söker sto för lite hopp i hagen ,föl inget hinder.. "
 
Den är söt den , nä man borde ta det lugnt en dag eller flera, sen en dag när man känner för det ta ett litet skutt och springa runt och känna glädjen i livet vare sig man är en ko eller människa,
Ja en ko skulle alla ha..

    Idag vill jag bara dra hatten ner för ansiktet och bara sova, men imorrn då..är jag pigg ?


Bara sallad

Bara sallad till lunch .. inget för en stor kvinna , jag är redan hungrig..hm kanske ska hämta annanaspajen som finns kvar i kylen som blev över sen i helgen eller är den för gammal? , ÄÄh det får bli bra det ; paj o glass.. Tänk att jag ska vara en sån godis gris ..men nån last skall man väll ha..Kyckling på fredag o godis varje dag..


 Här är receptet på en ljuvlig paj.

150 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl 
1 tsk bakpulver

FYLLNING
2 dl crème fraiche
1 stor burk krossad ananas (eller 2 små)
1 ägg
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker

Gör så
Sätt ugnen på 200°C.

Smält smöret. Blanda med socker, mjöl och bakpulver. Tryck ut degen i en pajform.

Blanda ihop ingredienserna till fyllningen. Häll den i pajformen. Grädda i 20-30 minuter. Låt svalna.

Pajen kan serveras med vaniljglass..


    Jag jobbade innan på ett sjukhem då sa en liten söt tant till mig,, Kaffetåren den bästa är av alla jordiska dryker o så plirade hon med sina pigga bruna ögon o skrattade hjärtligt speciellt när de manliga få biträdena gick förbi och viskade förtroligt till mig - männen dem skall man steka i smör , då blir de som allra godast..undra hur man själv kommer bli när man är en gammall gumma , hoppas jag är lika goo jag ,som tanten på sjukhemet..
Den tanten kommer jag alltid komma ihåg i mitt hjärta , det finns få sådanna människor , men du kompis är en av dem..underbart kaffe och sällskap,.nästa gång testar vi capucino eller hur stavas det ..hm ??

Jam

Herregud , min katt blixten tror det e Mars redan ,burrar upp sig stor o stark, skriker göör högt så nu kommer nog grannarna klaga eller så får han en doja i huvudet eller nått  ujujuj, låter som en baby , jobbigt, han slåss för sitt liv o vill att alla ska förstå att det är han som bestämmer och är störst bäst o vackrast.Han slår sig på bröstet och säjer det vär jag som är far till alla kattungar  här i bygden.. Tänk om man hade det självförtroendet , då skulle man nog oxå stå o brösta upp sig o vilja att alla skulle tycka som jag eller nä varför då vad jobbigt alla skulle vara sams o ej göra nått roligt, inga ideer o inga tankar ..nää bråka lite om hur saker o ting skall vara är bara nyttigt.. Nu får Blixten sluta gud så han skriker..Nä nu ska jag sova får se om jag kan slänga vatten på de där katterna kanske de slutar ropa såå klockan är ju mycket , dumma katter..

Fotomodell

Kul det var igår , massa kort  Flying in the windimage12Lite lika är vi allt..
En del blev bara skoj ..hihi     
Anna är en duktig fotograf , hon blir bara bättre o bättre en dag är hon bäst...

Hej här är jag o mitt liv o tankar..

Vi är alla änglar med bara en vinge och vi kan bara flyga genom att omfamna varandra
image13

Sommar !

459785-4       SOMMARBARN; ( så fina )
image8
Snart är den här , Jag vill ha sommar.. nu med massa glass.. Bananasplit , jordgubbar knäckebröd o mjölk, så åt vi jordgubbar när vi var små.Pappa sa att om man tar jorgubbar rätt frän landet bryter lite knäckebröd på de röda bären häller lite jummen mjölk på, då smakar jorgubbar som bäst.. snart  är den här sommaren, då ska jag o mina barn plocka jordgubbar o äta direkt, mmm längtar..    
sommar..smakar gott. 
Detta var en av få fina dagar förra sommaren.

I dag har jag jobbat , rätt trevligt att vara tillbaka på dagen igen ..


Ja då var man tillbaka till dagtid lite smått..Känns rätt ok att vara tillbaka igen lite lagom på dagen , detta att jobba med människor o hjälpa o vårda så viktigt med ju. Jag har ju två jobb ett gruppboende som jag har provat att jobba natt på ,men hade svårt att sova på dagen ( så nyfiken vad händer på dagen när jag sover , måste upp och kolla lite bara ,vad händer missar jag nått :) vara nattuggla inte min grej .Tvungen att var vaken på natten när man egentligen bara ville sova , men inte fick .Rätt ensamt att inte ha nån att prata med också och byta sina tankar med när man jobbar natt,då hade jag massa tankar som man ej kunde dela med nån, men, men,jag trivs med dagturer så så får det bli.
Sen har jag mitt eget företag massage harmoni o sol. Där trivs jag som bäst. Det är ändå min massage jag älskar ..(brinner för) .Roligt när man hittar rätt ..

Underbart när folk beställer en ny tid och vill gå hos just mig , tänk att dom gillar att gå hos just mig , blir så glad då. Ska gå ut nästa vecka med lite reklamlappar så att jag kanske kan få några nya kunder , vore roligt . Så intresant med  mitt jobb som massageterapeut..
- Massage Harmoni o sol, unna dig en skön avkoppling, var rädd om din kropp ..

Dessutom är jag sugen på att läsa ännu mera om kroppen kanske kinesiologi eller nått sånt , eller  satsa på nått ännu större som naprapat eller så går jag bara vidare , målar om i min lokal o satsar fullt..ja så får det bli ett tag, tror jag, förrvirrande att vilja så mycket..
Känner mig förkyld igen, så idag får jag nog ta det lite lugnt iallafall, ta en kopp te och bara njuta av att vara lugn o fin.:)

RSS 2.0