JULIA vi tänker på dig!

15 år krockat med en kompis med moppe, haft körkortet en vecka drygt,hjälmen flög av o huvudet o kroppen fick en ordentlig smäll så sorgligt.Ambulans till den ena flickan o helikopter till Julia . En blödning i hjärnan.. JULIA,  En fin flicka med ett liv fyllt av roliga upptåg . Även denna kväll skulle varit perfekt om det inte abruppt avslutades med en kraftig krock med två mopeder . Båda flickorna blev skadade , men Julia alvarligast , min kära brors dotter . En sådan härlig tjej . Julia har alltid haft en personlighet, en av hennes starka sidor e envishet o den ska hon ta sig upp tillbaka igen . Julia kommmer kämpa o vi ska hjälpa alla inblandade att detta ska gå bra .. Allt blir bra allt ska bli bra , Vi tror på dig Julia.. Nu vill vi att allt ska vända o att du vaknar . Skulle vilja att du vaknade o sa var fan e mitt hår , då vet vi du e okej.. Jag tror oxå att en av dina första meningar kommer vara Frida vad gör hon , olyckan kanske du inte minns .

Julia väldigt vacker, Hon ser ut som en tuff madicken tycker jag . Nu ligger hon nedsövd i minst tio dagar till. Julia har idag feber e lite svullen av sövmedlet , men så söt så oerhört söt . Trots att du inte kan prata med oss känns det mysigt att klappa o mjukt ge dig massage på fötter o händer. Vi som känner dig har det svårt nu men vi vet att du e en kämpe o du kommer klara detta...

Din pappa , min bror sa att jag var en amazona kvinna , de skar bort sitt bröst o blev en god krigare .. Alltså  de här ordet bar jag med mig i mina svåra stunder o klarade att le , Jag tyckte jag var fin ändåo jag bestmmde mig att jag ska klara detta  .. Nu vill jag säja något fint till er alla med .. Just nu sover du Julia , men mamma o pappa vakar dag o natt över dig de sover inte mycket o inte en enda sekund släpper de tanken på dig . Efter något sådant här blir man stark men just nu e man skör .. Men snart väder det o allt ska bli bra igen , Allt.


Galen på ett positivt sätt

Ute o drack lyxig jordgubbschampange med tjejerna. Ja lyxigt o gott. Kunde lätt bli en vana ...Satt på Bara kollade in lite folk, faktiskt ganska mycket människor som går ut för att ta sig ett glas på en fredag. Varför inte fira att helgen börjar.

   Lite galen blick eller hur  , vem har sagt att jag inte e galen. En del kompisar säjer att jag e annorlunda , men på positivt sätt .. hm kan undra vad de menar med det ?
I kväll skall jag sitta framför tv: n och se hur det går för körslaget har ej sett det ännu, gillar enkla pogram man kan diskutera om lite smått o så blir man glad av musik. Idag e jag så onyttig men det har sina förklaringar, typ en gång i månaden symptom. Trött , sliten o sugen på choklad.


Fruktansvärt jobbigt

Nu var dottern opererad , jättetapper unge. Men ack vad jobbigt innan operationen , väldigt nervöst, vi satt i caffeterian o hade beställt kaffe o dopp. Vi gråter båda två av rädsla o oförstående av detta ingrepp, men vet ju att det kommer gå bra , men ändå en nersövning o skära i min dotters kropp , fruktansvärt jobbigt.

Helst ville jag byta plats ingen får göra dem man älskar mest illa , men jag vet ju att de gör detta så Jasmin ska kunna andas obehindrat igen.

En man innan operationen säkert 90 år kom fram till oss stapplade lite grann men hade en stadig ung blick så tog han tag i bordskanten lutade sig över oss båda o tittade Jasmin rakt in i ögonen o sa . Flicka lilla, vackra unga lilla flicka , allt kommer bli bra. Jag fick inte fram ett ljud , ett vackert ögonblick av förståelse från en gammal man till
en ung flicka. Så vackert när någon berör på djupet . Det gjorde verkligen denna man.


 Flygbild på Borås lasarett

Tror det blir bra! trots dranage i näsan , kan hon redan andas bättre, underbart om detta går vägen.

RSS 2.0