Nunna , varför inte..

Jaha då var man ute å busade då, jösses jag ska bli nykterrist.. Görjobbigt att vara bakis ..men men sånt händer.. men jag har nog lite magkatarr oxå och det blev ej bättre av att när jag kom hem igår kunde Blixten ej gå på sitt ben .Vi åkte snabbt till vetrenären hoppade över lunchen o tog bara en snabb kaffe..inte bra .Det visade sig att Blixten blivit biten av en annan katt rätt över trampdynan så nu ska han äta medicin en vecka ..stackars liten me han är reedan bättre .. Det är inte jag jag e bakis..blä.. så här kul hade vi igår..
Förfesten vi var på där bjöds på shottar o jägermister o red bull.. gav mig verkligen vingar ujujuj..
nu petar jag i mig lite fläsk o spagetti ,, inte gott, men behövligt med nått ju..
Jag är själv o jag tycker det är urtråkigt idag..men sen ska jag hämta Jasse o vi kanske kan ligga o snacka lite tjejsnack i kväll , sånt e ju mysigt.. Åh så ska jag till Roasjö, var längesen sist ska bli kul att åka dit .Frågan e bara när kan jag köra utan att vara olaglig..Gud vad trötter jag e, får nog sova lite ..
Jag har hört talas om ett nunne kloster man går runt o bara är en nunna för tre dagar , kanske vore nått ; för kropp o själ ändå..hm..rena sina tankar, men läskigt låter det , kalla kloster o stränga tanter i kopor..

I dag har jag fått mig en..

Helt underbart så längesen sist, men idag strunta jag i tvätt gammla strumpor som saknar sin partner , var tar alla strumpor vägen , E det sant som mamma sa , jo tvättmaskinen  äter strumpor , jojo..De sa ju att tomten fanns med, men inte fanns den, nått annat måste vara bland strumpmystiken .Kanske finns de i mina påslakan eller e en trasig o slängd o föralltid borta , hmmm..sorgligt det lät men faktum e att jag saknar den andra hälften,ju.

 Jo idag har jag fått mig en prommenad , härligt uppfriskande o ljuvlig för själen , måste ta mig i kragen nu o alltid ta en prommenad om så den bara är på tio min men jag ska alltid gå ut en stund .Det är mitt löfte till mig själv...men jag hatar att gå själv , känns så dumt , kan man ta Blixten i koppel..he he

Snart ska jag ta en liten prommenad till gruppboendet ser fram emot det , jag kan ej släppa det jobbet heller , nu när jag är tillbaka på dagen , känns så skönt befriande att inte behöva jobba natt mer..gillar alla mina arbetskamrater..snart bär det av till fest med..kul , kul..
Svempa o den lille (förevigt den lille ) sonen skulle ut till Skåne på krossläger men det är inställt , gjorde så ont i mig när jag såg hur besviken han blev ..dumma snö, men kanske den smälter bort o han kan åka ändå ..hoppas kan man ju alltid , var tog våren vägen , hade just fått smak på den ju..

Jösses e det nått virus tro ?

Dator virus , hur ser ett sånt ut ? prickigt , färgglatt o härligt spännande , man vet aldrig vad som hända skall...plopp,plopp, så poppar det upp både det ena o det andra ...ujujuj.
Fast jag struntar i virus, nu ska jag höra vad snygga väder-Tone säjer om snöbyar .. ordentligt blåsigt o mest uppehållsväder med en mycket kall natt.. Får hitta på nått så man håller sig varm då..he he..
Från det ena till det andra, Jag har fortfarande inte färgat håret , gud vad tar dagarna vägen , hatar att inte ha tid att göra precis vad jag vill ..vad nu det skulle vara..
 Tror jag skulle vilja prova chokladmassage , låter så himmla gott o roligt.. ska vara bra för oss människor, massa lugn o ro endorfiner..
Kan undra om man får ett glas rött vin till.. Här sitter min mamma just med ett litet glas på kvällen innan vi ska äta på Mallorca, underbart, får se om man åker nån mer stans i år ..Kul att resa lite , men  vi ska iallafall till Gotland , älskar den ön så mycket fina små gränder o stenar o vyer..underbart..underbart e kort..Man får ta vara på stunderna..ler

Färga håret

I dag ska jag färga håret, sola o lägga en ansiktsmask, känner mig trött o glåmig. Jag har nog sovit för lite , lätt att det blir så när man jobbar o resten av fam är ledig , man vill ju vara med så mycket som möjligt då, inte missa nått..vara vaken när de ska kolla film o så..
I morrn jobbar jag med massage o så ska jag in en sväng till staden , vill ha en rosa, kanske nått silkesaktigtopp.Jag ska ut på Fredag med mina arbetskamrater, jag vill ha en skinkjol o rosa topp, o höga stövlar. Ja kul att klä upp sig , sminka sig lite värre än vanligt o ha lite fart i kroppen , känner jag behöver det nu.. Sen e jag själv hela helgen Svempa o sonen är på krosshelg i skåne så då får jag hitta på nått aldeldest själv,
men det e jag bra på.image42

Påsk

Påskharren kan dra åt skogen , nu e jag redan urtrött på fjädrar och fula gamlla kycklingar, ägg till förbannelse och en himmla massa godis, . Ja så nu får man efter ett tjog godis dras med kulmage , finnar  Och dåligt samvete..

 Men godis o massa färger hör ju påsken till så varför sura ,nej nej, nu inga sura miner mer..
Snart börjar jag jobba, har en sån dära delad tur så jag har bara varit hemma o typ städat , lagat mat . Men nu tillbaka , tur att man trivs på jobbet iallafall...när man ska vara där sååå många timmar... kram på er.

positiv, japp

If you want to be seen, stand up. If you want to be heard, talk up. If you want to earn respect, shut up!"

svårt att tänka positivt ibland ,snö när det ska vara vååår , fel så jäkla fel ju...hmm..positiv ska man vara..men ibland när man bara tycker det är för mycket, men tillslut fixar det sig . Ibland tror jag jag är oumbärlig, Vem ska handla , vem ska göra läxan , vem ska hämta barnen ?? Svempa vad gör han, jo åker på kurs, jag åker till ullared, ska bli kul för inte är jag oumbärlig , nej då det fixar sig..

Barnen tog ju fram studsmattan men den är helt översollad av snö, jag måste ut o skotta den ska bli intresant att se hur det går på en studsmatta ...spadtag vipps uuuuppp o ner och sååå UUUpp igen snö yr o studs , studs ,, kan bli häftig upplevelse .. Kanske det där man drömt om , Snälla ta mig till månen eller ända upp till stjärnorna ...he he..
Glöm dina bekymmer imorgon kommer nyaimage37

Massa siffror

Idag har jag suttit med bokföring hela dagen , först var jag förväntansfull kan undra hur året gått, liten vinst eller kan jag ta ut nån lön , hmm, men sen slockna det , det där förväntansfulla , nääe du Annika ..Det här blir ingen vinst, men men det är såå himmla kul både massage o allt runt omkring, såå det struntar jag i, älskar , mitt jobb,
o ooooo bokföring tar ju gööör lång tid,vill vara färdig, Svempa lyser och myser med alla siffror , men när fem sega timmar gått så är jag fruktansvärt rastlös vill ju inte sitta där och aldrig bli färdig , ujujuj, när klockan var fem sa Svempa vi har inte hunnit halvvägs.Jag tror jag dööör herregud det tar ju gööör långt tiiid, jag vill röra på mig tänker jag. Helt plötsligt svävar mina tankar iväg .Jag tänker på en underbar kyss vore gott, lite kaffe , nån att prata kläder , ljus o mys med eller ja varför inte lite discotankar, rulla runt bland mjuka kuddar, fantasiii, aha, du säjer att du älskar mig, fantasiii aha...Ursha jag blir aldrig en ordningsam pengatjej. Hallå hör jag lite dimmigt någon någon säja , häng med nu vad var det efter i oktober månad , ja ja visst här e jag jo ja ja hör..men jag vill ha kaffe ..
. Kaffe och massa mysiga ljus..

Tur att Ida var hemma så vi kunde cykla till henne, lite behövligt break.. Ida hade tänt massa mysiga ljus och bjöd oss på kaffe, med goda små knubbiga dammsugarkakor , jättegoda, precis vad jag behövde.. vi tog en snabb cykeltur , nerförsbacke såå vi var där på ett kick, men hem jösses vad lååång backe ända från Ida till hem till mig.ja dit var ju ingenting men värre cykeltur hem, upp för en backe och upp för en backe , hej hå upp för en backe .. men , men ,bra med motion ju..

Häftigt att mata två samtidigt

När vi kom dit var de små tvillingarna färdiga för lite gröt , jag, ja just det jag fick mata tvillingarna ,nästan lite stolt att klara det he he, skithäftigt att ha två att mata, tyckte jag var kul, De är såå goa ungar, gapar och äter redigt, först den ena sen den andra..hihi mycket häftigt. Skulle jag få fler barn skulle jag vellat ha tvillingar, det är för himmla häftigt ju..
Svempa tyckte ni hade ett fint hus han sa att det syns att ni har grejat mycket ..bra smak, oxå.
speciellt med alla ljus ,tänk vad mysigt det är med ljus..Det är det enda jag saknar när det är sommar .att det är sååå få timmar att elda ljus på.. men grilla det längtar jag till...kram på er

Rosa

Ja vad ska man ta sig till , herregud snart e hela mitt hus rosa , varum denna upphetsning av rosa , kan undra vad en psykolog säjer om det..- Rosa hm hur var din bardom Annika fick du aldrig den rosa klänningen du ville ha o ditt rum var det gröna väggar med blommor , men du längtade efter rosa, var det så?  hmm..Åh herregud javisst hade jag det så tala om vad är det för fel, vad vi glömmer är nu att rosa det var ute då, utan på 70-talet var det starkt grön med piffiga blommor som var bäst o värst.. Nej då det måste vara en trend , vi luras att köpa när skvallerblaskor smyger in lite rosa artiklar o när trendmode tidningarna plötsligt visar rosa soffor , jo men då måste ju jag oxå ha .Rosa badrumsmatta , handdukar, krukor o blommor i rosa..Har tom köpt en rosa tupp..ha ha.. så sööt.  Anna du får komma och ta lite rosa bilder, på mitt nya allt- rosa- hem..Jag vill ha rosa kläder med , jaa det vill jag..

Alla har rätt att leva

  Här sitter Blixten på sitt berg och studerar oss ..Han har nyss tagit en mus och vi berömde han förstås,även om jag faktiskt tycker synd om musen så var han ju en duktig jägare, såna små varelser vill vi ju dock ej ha in i huset. Jag tror han tycker vi är lite undreliga , för när Blixten tar små grå flygande varelser då ropar o skriker vi nej inte så fyyy, men när han tar de små gråa som är på marken då går det bra.ujujuj min mamma är jätterädd för möss, kan stå på en stol och skrika om hon råkar se en sådan på golvet som hennes katt släpat in. slå med en borste och skrika oooohjälp...Jag är inte rädd för möss så det lyckades hon ej förra över på mej, men spindlar tycker jag är.ursh, hemska ..liten fobi, har jag nog ,men inte så farligt klarar små spindlar utan problem,men det finns ju stora otäcka källarspindlar,svarta som har tjocka ben och en kropp stor som en tiokrona. Spindlarna kommer ibland k in i typ matkällan,sådan miljö gillar de lite kallt och rått, ursha, de kan vara ute tycker jag helst inte ens på min gräsmatta..hihi..Alla har rätt att leva ..eller?

våår

Idag har jag fikat med Ida bara en kortis men det var trevligt, våran målare kom oxå förbi . Jag bjöd på ett gott kolakaffe , jag och Ida tyckte det var gott men målaren drack bara en halv kopp tyckte det var såå därr, man hör ju på namnet så feminint ,delikat kola kaffe..hihi..
Sedan rullade dagen på jag o dottern åkte in bytte lite saker som ej passade .Köpte en underbar palestina sjal, alldeldest grön , så vårig o fiin. Den kommer vi vilja ha åtminstonne tre i vår familj..Häftig att lysa upp lite..vååår .snart vitsippor o vijoler..Dessa blommor plockade jag till min farmor ofta som barn, Hon älskade dem..Hon var en snäll gumma därför var hon rolig att vara hos , speciellt när hon berättade historier om hur det var förr..fattighus, löss, hur det var i skolan hur de hade bundit fast hennes brors vänstra hand för att han ej skulle skriva med den syndens hand mera .Han fick underskänt i välskrivning, stackars liten.Tur de ej gör så mera , min son är ju vänsterhänt o brorshans äldsta tös med..ujujuj
image26

Inte kul alls..

PMS..  Borde segla långt bort dessa dagar så ingen kommer i min närhet. Tänk att man kan bli så här av Pms , vad faan står de dumma tre orden för..herregud jag blir arg på allt när jag har det .
Mamma frågade igår är du lite irriterad , näääe svarade jag , jag är asförbannad. På vaddå säjer hon mjukt jag snäser nästan väser fram, på allt, tom dig. Herregud så man kan bära sig åt sånna dagar.
  Arg på åldrade studerande som aldrig blir färdiga nån gång och arg på unga inte lyhörda skitungar som lämnat ett tomt skal av ett tobbleronnepaket som hålöggt stirrar tyket på mig ifrån godiskåpet , jag behöver choklad ju, åhhh jag eee arg på illaluktande  sopor, tvätt som aldrig tar slut och dåliga tänder som ej tål att äta godis varje dag, arg på oförståeende män ..
 
Kanske skulle göra nått dumt  bara lite grann.Bara för en dag eller så ,eller riva ner en fruktskål  i golvet o se porslinet krascha , glasflisor överallt, se hur äpplena studsar mot den vita mattan bildar lite bruna fruktfläckar o jag tänker , det skiter jag i, sen fångar jag barskt en banan mosar den mot min bara fot känner hur den sipprar mellan mina tår och tycker att den jäkla bananen förtjänade det minsann , lämnar gråtande rummet o tänker , det finns ingen som jag , ingen , herregud såå arg man kan bli är det värt det , kan man inte ta bort dessa Pms dagar , vore så jäkla skönt.. Man mår ju för skjuton bara bra en vecka har jag listat ut, stackars oss kvinnor .

  Jag vill segla bort.

Födelsedag

Idag är det 11 år sedan jag födde en underbar son,liten spinkig och alldeldest skär, lik stora syster men ändå en liten grabb så söt, tänk att få uppleva denna lycka. Först en dotter  två år tidigare hon var så vacker o sen en liten goo kille med..Jag vet att jag var rädd och tänkte min kärlek var så stor till min tös , kan man älska mer än en , och det kunde man kärleken till mina barn står högre än något väsen på hela jorden. Jag vet att mina barn kan göra hyss , men om nått skulle hända dem.. ursh det vågar jag inte tänka på, älskar dem såå mycket.Joo men födelsedagspresenterna lämnades över med  kanske inte så vacker ja måå han leva sång men huvudsaken är att han blev jätteglad för sina presenter ,gitarrbägen blev bra( till slut, sicket meck,, jag ska bli noga så hinner man kanske mer av livet) .. den rosa t-shirten, en fin randig munkjackan o tennisskorna, jo då de passade ju , han har såå långa stortår så visst passade de stora skorna honom . Kanske han får stora fötter precis som jag , min kompis pappa sa till mig när jag var ca 14 , vart ska de skorna segla iväg med dig.Blev lite stött ochsur . Ska han säja vet jag att jag tänkte ,Hmm.. han hade en jättestor mage, den skulle han kunna flyta långt på..

Nu kom födelsedagsbarnet  in så ledsen , han säjer att pappa tvingar mig tvätta krossen , ja säjer jag det är sånt man måste göra när man har sånna intresen , men det är jobbigt att tvätta med tandborste ju och sen är det ju min födelsedag..ha ha jaja det är nog dags att göra lite fika..sen ska jag göra Lassange till släkten som kommer ikväll o glasstårta...tänkte bjuda på frallor först men det ville ej resten av familjen såå ja då blev det Lassange , det är ju gott..

Barns funderingar


Den här boken skratta jag såå jag skrek till ,så underbar.." Lägger tanter ägg "
>
> Barns funderingar
>
>
> Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig
> omelett av det. /Mikael 6 år För att få barn måste fröna tävla. Om de
> spurtar riktigt mycket är det risk att man får trillingar. /Johan 7 år För
> att det ska bli barn måste pappan spruta massvis av baciller in mammans
> ägg. Ägget är stort som ett gåsägg. Sedan slåss tjejbacillerna med
> killbacillerna. Och om tjejerna vinner så blir det en flickbaby. /Julie 6
> år Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör. Men de flesta
> barn är gjorda med vanliga rör. /Fred 7 år När babyn är inne i magen på
> sin mamma kallas den foster. Mamman kallas fostermor. Det första som
> bildas på fostret är öronen. /Ida 6 år Den stora kärleken blir större med
> åren. Den lilla går det inte lika bra för. Den minskar väldigt fort och
> slutar med skilsmässa med buller och bång /Gun 7 år Även om gamla tanter
> kan ha en väldigt stor anläggning är det helt slut på mjölkproduktionen.
> Håkan 7 år Äldre kan inte få barn. Deras äggstockar har tagit slut och
> dessutom har mannen problem med protesen. /Petter 9 år Förr i tiden fick
> papporna inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men
> idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans.
> /Kathrine 6år Man måste inte gifta sig i kyrkan. Man kan gifta sig på
> socialkontoret. Eller man kan flytta ihop utan att tala om det för någon.
> Det viktigaste är att man vet det själv. /Nina 6år Om man inte vill vara
> gift längre, för att mannen kanske var dummare än man trodde, så kan man
> skiljas som vänner. /Marie 7år När man gifter sig får man inte skratta.
> Och så får man inte säga nej. /Cathrine 5år Det är inte säkert att man
> vill gifta sig med vem som helst. Det är inte säkert att man vill klä av
> sig heller. /Linn 7 år När man gifter sig ger man varandra ett
> tysthetslöfte. Om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste
> man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma
> överens om vem som ska ha barnen. De som inte kommer överens om det måste
> gå till en börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får
> den andra ett extra matbord istället. /Regina 7år Graverade mammor går med
> babyn i magen i ca 204 månader. /Hedda 6 år Det är inte så bra för gravida
> kvinnor att ha ägglikör i urinen. /Tove 9 år Håret blir grått för att
> hjärncellerna skrumpnar ihop. /Erland 6 år Gamla tanter tycker om att se
> nakna män, de vill bara inte erkänna det när han frågar. /Tone 7 år
> Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer. /Siri 6 år Männen har
> flera framdelar på kroppen. /Julie 6 år Mannen slutar aldrig att göra
> celler, men han kommer i en sorts ålder han också. Den kallas panikåldern.
> /Stina 9 år Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången.
> /Martina 6 år Min pappa säger att min mamma är medvetslös när hon handlar
> kläder. /Marion 6 år Min mamma är i alla fall väldigt söt, för hon har så
> väldigt långa tuttar. /Mia 4 år Man kan inte rå för hur man ser ut. Det
> får Gud ta på sig skulden för. /Hassan 6 år En gynekolog är... en som inte
> vet så mycket om halsen på folk. /Erland 6 år Mormödrar och farmödrar har
> väldigt stora behåar. De är så stora att jag får in hela rumpan och två
> knän i den ena gropen. I den andra får min bror plats. /Katja 7 år På
> mormorar är tuttarna liksom dubbelt synliga. Det är för att de har mjölkat
> så många familjemedlemmar. /Heidi 6 år Farmor tycker inte om att sola
> toppless. Det är för att hennes toppar har blivit lite lösaktiga. /Stina 6
> år
>
>


Näääee

Varit inne i stan handlat så nu är kylskåpet fyllt, massa mat känns skönt att ha det gjort,sen tvätta jag kylskåpet , kollade ju in det där som går på tv , det där om hur man städar o plötsligt inser man att man hinner bara städa i livet inget annat, . Åh sonens presenter oxå färdiga trodde jag men vad händer , jo då jag köper en väska till hans akustiska gitar , näääe det gjorde jag inte , jag köpte en elgitarrbag, vad ska han med den till, han har ju inte nån elgitar ..Åhhh blir så less på mig själv , min sambo är alltid sååå noga o ska kolla vad det är för fack o lite kvalite o så vidare, tycker han är lite väll noga och jag bara köper på, den såg tuff ut o han kommer bli såååå glad så..Näääe jag ska oxå kolla i väskan , se om den är plastad , med massa fack o bra ha grejer ,, då hade jag ju sett att den var plattare och ingen vanlig gitarrrryggsäck, näääe ...men ja, ja kunde vara värrre , men han har önskat sig Diselkläder med..Men det äe ju jätte dyrt, men hitta en Diselmössa på rean , får bli bra om den inte är för liten , suck ...sen köpte jag tennisskor inte alls så tuffa som jag ville ha till honom och tror jag köpte dessutom för stora.....  sen köpte jag en ursnygg rosa T-shirt, men när jag stog där o betala hörde jag en tjej säja till en annan tjej,nej ta ingen rosa det är så bögit ,, näääee men jag tyckte den var jätte fiiin..hopppas han med tycker det ..   jobbigt kännner mig inte alls nöjd denna födelsedagen för honom..


RSS 2.0