Canser

Jag gick till läkaren han sa det verkar vara rörligt men ingen fara, men för säkerhet skull skickar jag dig till bröstmotagningen.. Dagen innan otroligt nervös , rastlös som fasiken åkte in till stan efter jobbet tog en promenad handla var omöjligt. Jag fick ganska snabbt att jag skulle vara där .

Alla undersökningar kände o såg läkarna att det var något.
 
En sköterska hämtar mig för nya undersökningar hon frågar var är ditt sällskap. jag kollar fånigt runt omkring mig slår ut armarna som ett bran , jag har ej sällskap.

Kommer till ett nytt väntrum , där fler gråhåriga damer med medt sällskap av sina döttrar o någon enstaka äldre herre.
Börjar känna mig ensam o olustig till mods.

En som körde ultraljud på bröstet såg att det fanns tecken på att något inte såg okej ut , hon sa _Annika det här oroar mig , jag reser mig upp sitter böjd över britsen tar ej på mig börja bli bekväm att ha folk kännande o klämmande på mina bröst jag kopplar bort vad hon säjer o börjar prata om en leverfläck på bröstvårtan som jag ej haft där förr, hon säjer det e hud du ska vända dig till, Äsch säjer jag . Hon tittar på mig smått strängt . Du solar en del va , o du vill inte veta. men gud nej ingen övendriven solning men visst jag älskar sol .. Ja det e så att  fläckar kommmer nya varje år på nya ställen oftast ofarliga , bara hopsamlat pigment.

Annika kan du vara tillbaka 15 30. Nej det går ej då har jag massage. Annika det här är viktigt för dig .KOm kvart i kom då.

Jag hämtade bilen men kände mig plötsligt illamående börjar gråta o känner att nej faan heller att det ska vara något ,men nu börjar ja bli skraj.

Jag kör bilen men vet ej riktigt var jag befinner mig , vilse men hämtar mig stannar till kanten . Åker till Roasjö, där pappa bjuder på potatisgratäng, sedan ska jag upp o massera jag berättar lite snabbt för pappa men troligen e det ej så säjer jag. Pappa får ej någon kram måste vara stark för att orka massera två stycken, hade jag givit en kram hade jag gråtit o nu gick det ej fokusera, fokusera..

När jag kommer tillbaka möter mig två läkare , jag glömmer aldig deras min, De sätter sig mitt emot mig .. Ja Annika vi mötte dig i morse o som befarat hittade vi canser celler i ditt bröst.
Jag tog handen upp till halsen stirrade på gubbarna mitt emot mig, va fan vill de säja mig . Akut nu operation eller vad luft jag får ingen luft men tårar nej inga.. Det sitter en skjöterska jämte mig hon tar mig i handen o stora tårar börjar rulla ner för kinderna , Docktorerna pratar men jag hör ej vad de säjer , munnarna rör sig likt fiskar ,tillslut reser de sig o säjer vi har ej något mer för tillfället att säja dig.

Kvar e bara en skjöterska hon säjer lilla gumman o jag stor bröllar herregud hur kunde det bli så här , Inte jag jag har brunt hår inte grått o jag e ung så ung inte slut nu.

Kirurgen kommer hon medelar hur det kommer gå till , denna skjöterska säjer att goda chanser att bli frisk med en tårtbit av bröstet men sedan träffar jg en annan skjöterska o hon säjer jag råder dig ta hela bröstet ,när man e så ung som du så kommer det lätt bli spridning .. ja något val har jag ej, men frisk .Det .Det ska jag bli Absolut . UNdrar hur länge man blir sjuk , det e så klart individuellt men FRISK ..

Jag skrek på parkeringen fan de tycker ej det e nödvändigt att ta EKG jag e så ung , Att träffa narkosläkaren behövs nog ej du e så ung.. Va faan jag e för ung ,jag ska ej vara här.. Jag vill ej vara här.

RSS 2.0