Bra dag för figuren

Först en härlig början av dagen med två pigga dammer min mor o Bettan var här på massage, sedan åt vi en härlig kladdkaka.

 Nu ska jag ner o packa lite lådor, men sen e det massage , hoppas jag hinner en runda meed Ida vore så gott med en promenad i vårsolen.

Häromdagen var Therese här hon har flyttat till Malmö , hon tyckte min dialekt var härligt bonnig , hur tar man det ,en komplimang från en skåning ,, hihi..Undrarar vem hon saknar mest här mig eller blixten

Har nyss tagit en stärkande kopp kaffe hos Camilla , hon serverade en kladd kaka hon med , jag tackade nej , men att ha en kladdkaka framför sig , går ej , så en liten  bit, mums

Underbart yrke

Fikat i vårsolen med Annica, precis nu härligt med solen,hon e hemma hela dagarna gillar att snabbt kunna bjuda på en kopp o ha livet lite smått oplanerat, det e bra, ( Idag har jag inte riktigt lika ont heller , gott gott..)

Nu ska jag börja förberedda för mitt underbara yrke så tacksamt. Älskar detta jobb.


Tycka synd om sig själv , hjälper det ?

skulle kunna vara negativ , men det visar jag ej .alla dagar , men idag e en svår dag.

 sova vad e det , svettas som en gris , ont i lederna , förbannat ont , hålla en telefon i några minuter, sen gör det oxå ont ,allt gör så förbannat ont i varenda led , tänk dig varenda led , jag har legat o vritt mig i natt , tatt ipren det e ju inflammations hämmande men i natt har de ej hjälpt ett skit , lite bättre hjälpte de under dagen . Nu ska jag snart jobba men jag e så himmla trött av detta ,nu har jag huvudvärk med,  så jävla ledsen .

Tycka synd om sig själv vad hjälper det . Det enda som hjälper är att tänka på andra jag har massa bekanta , släktingar o andra livsöden som är dubbelt värre än mina , dem tänker jag på o känner medlidande , men mig själv , hatar att tänka på mig , men när smärtan e olidlig nervplågande så vad f-n gör man.

Stå ut några månader till eller ?,läkaren vill träffa mig i sommar , undrar om jag pallar detta , så j-vla trött på allt skit, hoppas bara jag ej bryter ihop, nej kan ej sitta här o tycka synd om migv , nu ska jag ner o mysa med mitt ena jobb, från det ena till det andra. Får säkert en jättegod kopp kaffe där , frågar nån hur jag mår hoppas jag att jag står på mig ler o säger , jätte bra tack o du?

Ta hand om mig !

Jag är en stor flicka nu , men känner jag mig ensam får du ta hand om mig.



Jörgen Mörnbäck

Igår var vi i Göteborg o kollade på  Studio Jörgen Mörnbäck .Salen var fullsatt, mest av grånade hårsvall ,men det var jättekul , riktigt bra underhållning , det här kan jag varmt rekomendera , skrattade ett flertal gånger , Jörgen o Anna var mycket bra på att immentera o sjunga var alla tre förbluffande duktiga på..

En underhållande bra kväll att hålla i minnet. Arne barnens farfar han fyllde 80 så vi ville ge honom något att skratta åt o han satt förtjust o klappade i händerna när Jörgen immenterade den ena vänsterskon mot den högra , underbart verkligen.Lasse Berghagen , han immenterade inte bara ,Jörgen blev folkets folkkära Lsse Berghagen, helt fantastiskt  bra.

Före detta var vi o åt räksmörgåsar , har nog aldrig ätit en sån stor i hela mitt liv. Gott vin , Irice coffe allt där var bra förutom musiken , den var jazz kan ju kvitta . En gång var jag tillsammans med en musiker han väckte mig ibland med Jazz , Ouiiii bara att låtsas ooo vad bra du e`.

Så här såg våra räkmacor ut.
Rekord i räkmackor på Heaven 23 i Göteborg Rekord i räkmackor på Heaven 23 i Göteborg
[bild från dinapengar.se]

Den är världsberömd i Göteborg: Räksmörgåsen som serveras på restaurang Heaven 23 hos Gothia Towers. I fjol sattes nytt rekord med 100.311 sålda räksmörgåsar till ett värde av 12,5 miljoner kronor.


Vitsippor



Vår underbara vår , snart kommer vitsipporna...

Har aldrig förstått mig på politik

Hur kan man vara så trött, fast å andra sidan inte konstigt ,en man som snarkar en i örat o lägger ett tungt ben på mig mittt i natten , ont i lederna, jösses jag e ju varm ändå, svettas jättemycket av pillrena jag äter för att hålla Endrometriosen i rätt läge. Är så himmlens arg på alla som ej tycker precis som jag , varför det alla får väll ha sin åsikt , men om man har samma barnuppfostran o tankar om det så underlättar det..

Det är inte så troligt att man träffar en med lika sinnade åsikter , tänk jag själv är uppväxt med en mamma o pappa som aldrig någonsin bråkade inte ens tyckte olika, kanske de gör de lite mer idag vad vet jag , men otroligt skönt att ej höra bråk, men samtidigt resolterade  det i att om någon svor åt mig blev jag jätterädd , men varför ska någon svära ?

Hade jag förstått mig på politik så hade  jag ej varit rädd för olika åsikter, men, men.nu gör jag ej det.

Det finnaste jag har

Minns när jag tog körkortet då sa min körskolelärare att jag skulle svänga vänster, jag svängde höger, han svor som bare den , jag skulle backa han roppade kom igen vad faan kan du inte detta heller sa han , jösses blev ju alldeldest livrädd o ledsen berättadeom eländet  till min pappa  o han sa du betalar inte för att få skäll , jag bytte till en jätte snäll pedagogisk man o fick körkortet.

Jag tror det är viktigt att se varje människa som speciell o försöka lära sig varför de tänker o gör si o så , sen  tycker man om dem också. Alla är viktiga glöm ej det.

Men en sak är säkert både jag o min icke alltid lika tyckande sambo vill allt gott åt våra barn. Älskar dem.

Tränat

I dag har jag tränat , lite för tungt känner jag redan , men blev ju tvungen att visa min yngre vännina vem som var starkast. Nu kan jag ej lyfta min varma choklad utan att darra..

Varm choklad med marshmallows

Buffé nr 1 2006, sid 10

Ingredienser
Portioner: 4

2 msk kakao
3 msk socker
1 l mjölk
1 dl vispgrädde
ca 15 minimarshmallows
1 msk kakao

Varm choklad med marshmallows

Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Lättlagat

Gör så här
1.Vispa ihop kakao, socker och lite av mjölken i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken under vispning och värm chokladen.
2.Servera chokladen varm med vispad grädde och marshmallows rullade i kakao


Baddräkt

Idag började dagen med soft klassisk svensk massage,  tända ljus o lugn harmonisk musik. Kan dagen börja bättre tro. Blir själv på väldigt gott hummör när jag masserat o gjort människor nöjda o mjuka.

Massagen är slut för idag, så nu jobbar jag som kontorist, städat ,svarat i telefon, tagit emot paket från posten ,men oj nu ser jag att papperskorgarna är fulla, dem får jag ej missa . jaa en riktig sekreterare är jag, bara chefen som fattas, att sitta i knät hos...

 lite lugnt nu så jag tog friheten o bloggade lite.

Dessutom tittar man ut i dag är luften full av fågelkvitter o vårkänslor. Jag längtar till att affärerna tar in sommarlätta kläder , sandaler m.m1890-talet ---1990-talet. Baddräktsmodet har ändrats. A6. Ja modet har ändrats
Abecita Galliano Kanters Swimsuit. Klassisk baddräkt, skuren under bysten för snygg effekt     Material: 80% polyamid, 20% elastan.   Tvätt: 40 ...Får se om det blir en baddräkt i år  
Baddräksmode alltid svårt att veta vad man passar i, vad tycker du?


                                   ,tycker det verkar mysigt , har ju kommit massa läckra. Frågan e bara vilken ????

Arn

Har ätit fläskpannkaka, när jag var liten kallade min mamma den för månpannkaka precis så såg den ut som man föreställer sig att det gör på månen , mjukt vågit o lite gyllende färger i gula toner , att hoppa runt o flyga i viktlöshet vore ju underbart , men jag som nuförtiden blir så lätt illa mående av att åka bil, båt o dyl undra hur det skulle gått.

Från pannkaka till godis i soffan, ska kolla på Arn den andra filmen såg den första delen tempelridaren igår , den var jättebra har sett den innan ,värd att se igen.


Sankt Jörgen park resort

  
 Kärleksresa - romantik på hotell!      
   Sikken gos helg .
Vi hamnade på Sankt Jörgen park resort                                                              .Snygga lokaler på Sankt Jörgen Park Spa i Göteborg. Maassa olika pooler o basänger o bastu o olika reningsritualer, underbart.

RSS 2.0